Du er her: AU  Medarbejdere Institutter  Institut for Matematik Info Interne mailinglister

Interne mailinglister

MATH har en del mailinglister til intern brug. Nogle kan bruges af alle, andre har mere form at envejskommunikation hvor kun en håndfuld har mulighed for at skrive til.

Outlook/webmail

I Outlook/webmail administreres en del medarbejderlister, som kan nås via #MATH prefix (anvend personsøgning for at vælge en)

 • #MATH VIP, alle ansatte inkl CSS (admin: Lars)
 • #MATH TAP, TAP gruppen ved instituttet (admin: Lars)
 • #MATH Alle, sender til #MATH VIP + #MATH TAP
 • #MATH PhD, dette er et Outlook alias for en ekstern MailMan-liste.
  Kun medlemmerne på listen, inkl udvalgte sekretærer kan skrive til listen. Husk, man kan kun skrive til listen fra den emailadresse man er registreret med. Skrives der fra andre adresser, eller skriver man til den uden at være medlem af listen, så tilbageholdes emailen indtil en administrator har set på den. Denne MailMan-liste inkluderer alle ph.d.-studerende ved MATH+CSS. Listen udvides løbende hen over året. Ryddes op hvert år i januar, hvor de ph.d.-studerende som blev færdige året før, fjernes. (admin: Lars og Randi).

Outlook/webmail — CSS

Sciencestudier har også deres egne interne Outlook lister, alle administreres af Randi.

 • #CSS VIP, CSS ansatte
 • #CSS TAP, CSS TAPer
 • #CSS PhD, CSS ph.-d.-studerende
 • #CSS alle, sender til #CSS VIP + #CSS TAP + #CSS PhD

Kandidatstuderende

Vi vedligeholder en MailMan-liste med studerende ved instituttet som er på kandidatstudiet (men som ikke er ph.d.-studerende). Denne liste udskiftes to gange om året (februar og september). Listen er envejs-kommunikation, kun en håndfuld sekretærer kan skrive til listen, resten modereres og skal godkendes af en administrator. Følgende er et alias for listen i Outlook/webmail:

 • #MATH Kandidat (admin: Lars og Anne-Dorthe)

Note

Pt har MATH ikke lister der dækker over bachelorstuderende tilknyttet instituttet. Ej heller har vi lister som fx splitter kandidatstuderende op i op de læser, mat, stat, mat-øk eller videnskabshistorie.

2019-08-26: Man vil kunne sende til område specifikke bachelor- og kandidatstuderende via BlackBoard. Dette er noget vi er ved at få adgang til.

116243 / i31