Uge 0

Dette dækker over ting vi vil anbefale man tager sig af i tiden fra man får adgang til kursushjemmesiden indtil kurset starter.

Ret linket til kursusbeskrivelsen

Af en eller anden grund kan man ikke samkøre ID numre på kurser i STADS vs. ID numre/links i kursusbeskrivelsen. Så det link der allerede er når man går sin side, er bare et link til forsiden af kursuskataloget.

 1. Find den korrekte kursusbeskrivelse til dit kursus i kursuskatalog.au.dk, kopier linket.
 2. I BB skal man i venstre menuen finde linkt som peger på kursuskataloget, kør musen hen over den og man vil se dette billede:
  tryk på den indikerede pil.
 3. Så kommer denne menu frem (her er det et DK interface)
  vælg Weblink
 4. Indsæt det kopierede link fra 1:
  Tryk Send for at gemme

Tilføj ekstra brugere

Husk at studerende automatisk tilføjes ind på deres respektive kurser. Men der er andre personer som underviseren selv kan tilføje (eller man kan bede nogle af de lokale admins om hjælp). Dette tæller

 • Medundervisere
 • Instruktorer.
 • Studerende som tager kurset som foreberedelse til en reeksamen (en sådan studerende er ikke en del af kurset set fra STADS).

ST har lavet deres egen beskrivelse af hvordan man tilføjer brugere

Vi vil dog også skrive vores egen.

Meget vigtigt

Har man valgt at man til ens kursus skal have separate sider til øvelsesholdene, så skal man naturligvis huske at tilføje den relevante instruktor til det enkelte øvelseshold. Husk at de skal have rollen som Teaching Assistent, ellers kan de ikke selv rette på holdsiden.

Det er også vigtigt at instruktorer tilføjes til kursushjemmesiden selv, ellers kan de jo ikke se hvilket materiale du har lagt på kursushjemmesiden.

108681 / i31